Yönetimin genel kurul kararı alması ile gözler başta Vali olmak üzere şehrin seçilmişlerine çevrildi.
Sezon başı Eskişehirspor’da genel kurul 2 kez ertelenirken, 3. Toplantıda Sinan özeçoğlu başkan olmuştu.
Göreve geldikten sonra destek bulamayan ve adeta tıkanan yönetim kurulu önceki gün şok bir kararla olağanüstü genel kurul kararı aldı.
BİR ARAYA GELMELİLER
Yönetimin genel kurul kararı alması ile birlikte taraftar sosyal medya hesaplarından en çok milletvekili ve belediye başkanlarına Es-Es’e sahip çıkmadıkları için tepki gösterdi.
Kötü günlerin beklediği Eskişehirspor için başta Vali özdemir çakacak olmak üzere eski Bakan ve Eskişehir milletvekili Nabi Avcı, AK Parti genel başkan yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, CHP Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Uktu çakırözer ve Cemal Okan Yüksel ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt ile AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar ünlü’nün bir araya gelmesi bekleniyor.
Es-Es için toplanması gereken vekiller ve başkanların “Eskişehirspor için neler yaparız” adı altında bir araya gelip çözüm yolu bulması gerekiyor.