Şimşekler yarın oynayacağı Yeni Malatya maçı için bugün Eskişehir’den kalkacak olan özel uçakla Malatya’ya uçacak.
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kırmızı Şimşekler Salı günü saat 18.30’da lider Malatya ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç için akşamda teknik direktör Mustafa Denizli gözetiminde çalışan Şimşekler hazırlıklarını tamamladı.
önemli ve uzak deplasman maçı için Denizli hoca yönetim kurulundan özel uçak isteğinde bulunmuştu. özel uçak kiralanırken, Eskişehirspor kafilesi bugün saat 14.30’da Eskişehir’den kalkacak olan özel uçakla Malatya’ya giderek zorlu maç için kampa girecek.
Eskişehir’de oynanan sezonun ilk maçında rakibini Hasan Hüseyin v e Bruno’nun golleri ile 2-0 yenen Şimşekler rövanşı da vermek istemiyor.
Tek hedefi 3 puan olan ve lideri evinde devirmek isteyen Eskişehirspor’da sakat olan Aykut ile sarı kart cezalısı bugünkü Malatya kafilesinde yer almayacak.