Es-Es ve Manavgat kafa kafaya

Grupta ilk 4 maçını kazanan Eskişehirspor ve Manavgat, aynı puan ve averajla zirvede yer alıyor.

Geride kalan 4 hafta sonunda Eskişehirspor ve Manavgat Belediyesi arasında bir rekabet yaşanıyor. Ligde ilk 4 haftayı kayıpsız geride bırakan her iki takım, ağları 12 kez havalandırırken, kalesinde ise gol görmedi. 12 puan ve 12 gol averajı ile ligde 5. haftaya giren her iki takımın mücadelesinde, Eskişehirspor ilk 4 maçta Kumluca’yı 1-0, Homurlu 1951’i 2-0, Osmanlı 1453’ü 6-0 ve son maçta Kaş Kınıkspor’u 3-0 mağlup ederek yoluna devam ediyor.

İKİNCİ SIRADA

Manavgat Belediyespor ise 2 sahasında 2 deplasmanda oynadığı maçlarda sahasında Kaş Kınıkspor’u 3-0, Fuzul Ömeranlı’yı deplasmanda 4-0, Anamur Belediyespor’u saha ve seyircisi önünde son dakika golüyle 1-0 mağlup ederken, son maçta ise Keçiborlu Belediyespor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

2 EYLÜL GİDECEK

Aynı Es-Es gibi 4 maçta ağları 12 kez havalandıran ve kalesinde gol görmeyen Manavgat Belediyespor, ligin 5. hafta maçında 3 Kasım Pazar günü ligdeki temsilcimiz 2 Eylül Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Eskişehirspor ise Konya temsilcisi Fuzul Ömeranlıspor’u konuk edecek.

5. HAFTA PROGRAMI (3 KASIM PAZAR)

18.00 Eskişehirspor-Ömeranlı

14.00 Manavgat-2 Eylülspor

14.00 Kumluca-Osmanlı

14.00 Ereğli-Tarsus İY

14.00 Mezitli 33-Anamur

14.00 Akşehir-Keçiborlu

14.00 Homurlu-Kaş Kınıkspor

Spor Haberleri