Yaklaşık 15 ayda sadece 1 galibiyet alan Eskişehirspor’da futbolcular primi de unuttu. Geçtiğimiz sezon Altınordu’yu yenerek tam prim alan Şimşekler bu sezon ise sadece deplasmanda Bandırma ile berabere kaldığı maçta yarım prim aldı. Yönetim bu sezonki Bandırma galibiyetine ise prim vermedi.
EN SON 8 ŞUBAT 2020’DE TAM PRİM
Son 1.5 sezondur oldukça kötü sonuçlar alan Eskişehirspor’da oyuncular primi de hasret kaldı. 8 Şubat 2020’de Altınordu’yu yenerek tam prim alan Eskişehirsporlu oyuncular bu maçın ardından geçen sürede primi de unuttu.
17 EKİM’DE YARIM
Bu sezon ligin ilk yarısında 17 Ekim’de oynadığı Bandırmaspor maçında rakibi ile 2-2 kalan Eskişehirspor’da oyunculara yönetim beraberlik primi dağıtmıştı. Yine Bandırmaspor’u ligin ikinci yarısında mağlup eden Es-Es’te yönetim takım galip gelmesine rağmen prim vermedi.
YAKLAŞIK 15 AYDIR YOK
8 Şubat 2020’den bu yana 46 maça çıkan Kırmızı Şimşekler sadece 1 kez galip gelebildi. Yaklaşık 15 aydır primi unutan ve adeta maaşa talim eden Eskişehirsporlu oyuncular kazanamayınca maddi açıdan da sorun yaşadı.
NEREDEN NEREYE
Daha önceki yıllarda tecrübeli kadrolar ile Eskişehirsporlu futbolcular çok yüksek primlere oynarken, adeta prim zengini olmuştu. Soyunma odalarında primler iki katına çıkarken, kulüp paraları eski dönemlerde bol keseden dağıtıldı. Son iki sezondur genç ekip ligde savaş veren Es-Es’li oyuncular başarıl sonuç alamayınca primi de resmen unuttu.