Es Şimşekler Spor Kulübü kupayı kaldırdı

Eskişehir'in altyapıya yatırım yapan ekiplerinden olan Es Şimşekler Spor Kulübü, Bozüyük’te gerçekleştirilen U11 Futbol turnuvasında başarılı maçlara imza atarak ikincilik kupasını kaldırdı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen U11 Turnuvası’nda Eskişehir’i temsil eden Es Şimşekler Kulübü, gösterdiği başarılı performansla ikincilik kupasını kaldırdı. Grup aşamasında rakiplerine üstünlük sağlayan Eskişehir ekibi, İnegölspor’u 3-0, Kütahya Metropol SK’yı 3-0, İnegöl Yıldırımspor’u 2-0 ve Bozüyükspor’u 3-0 mağlup ederek grubunu gol yemeden lider tamamladı. Yarı finalde bir kez daha İnegölspor’u bu kez 5-0 ile geçen Es Şimşekler, finalde ise istediğini elde edemeyerek turnuvayı ikincilikle tamamladı.

Antrenör Erdinç Kuru Sporcularını Kutladı

Turnuvayı değerlendiren Antrenör Erdinç Kuru, minik oyuncularının gösterdiği mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımızın ortaya koyduğu performansla gurur duyuyoruz. Bu başarı, Eskişehir futbolunun geleceği adına umut verici. Çalışmaya ve şehrimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Spor Haberleri