Eskişehir'in semt kulüplerinden Esentepespor, bu yaz döneminde de Esanadolu Spor Akademisi ile işbirliğinde çalışıyor.
Yeni yetenekli sporcuları altyapısına kazandırmayı amaçlayan Kulüp, 5-12 yaş arasında yaklaşık 80 sporcunun katılım sağladığı Yaz Futbol Okulu’nda eğitimlerini sürdürüyor.
Esentepe Halı Sahası’nda Yaz dönemi boyunca gerçekleştirilecek çalışmalarda geleceğin futbolcu adayları, Esanadolu Spor Akademi Antrenörleri Kübra Altun ve Eren Bilir’den futbolun inceliklerini öğrenerek geleceğe hazırlanacaklar.
Hedeflerinin yetenekli oyuncuları Eskişehir futboluna kazandırmak olduğunu ifade eden genç antrenörler, bu kapsamda yaz dönemi boyunca yapılacak çalışmaların çok değerli olduğunu ifade ederken, aynı uygulamanın Muttalıpspor alt yapısında da gerçekleştirildiğini söylediler.