Eskişehir Fabrika Futbol Okulu’nda eğitimler hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalarını aksatmadan gerçekleştiren minik yetenekler antrenörlerin gözüne girebilmek için çaba gösteriyor.
Eskişehirspor alt yapısından ayrı bir birim olarak çalışmalarına devam eden Fabrika Futbol Okulu’nda geleceğin futbolcu adayları, yetişiyor. Eskişehirspor Fabrika Merkez okulunun yanı sıra Gökmeydan Okulu ve Vişnelik Okulu’nda gerçekleştirilen eğitimler verimli geçerken, sporcular deneyimli antrenör kadrosundan futbolun temel bilgilerini alarak geçeğe hazırlanıyorlar.
Keyifli bir ortamda çalışmaların devam ettiği Fabrikada minik futbolcu adayları eğitimlerini aksatmıyor. Minik yetenekler, antrenörlerin gözüne girebilmek adına sahada büyük çaba gösteriyorlar.
Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu’nda görev yapan Teknik Sorumlu Efe Yaman, Teknik Sorumlu Yardımcısı Yılmaz Uzan’ın yanı sıra antrenörler İbrahim Atalay, İkra Su Satılmış, Selen Toğral ve Damla Uslu futbolcu adayları ile yakından ilgilenerek deneyimlerini aktarıyorlar.
Spor Okulları Direktörü Ufuk Terken çalışalar hakkında da bilgi verirken, “Spor okullarındaki yetenekli sporcuları altyapımıza kazandırmak amaçlı; Eskişehirspor’umuza bağlı diğer okullarda da merkez okulumuzdaki gibi eğitim kalitesinin kontrol edilebilir ve sürekli denetlenen yapımız altında iki yeni okulumuz var. Gökmeydan Okulumuz Sorumlusu Murat Aksoy Yönetiminde Sportmen Kulüp Tesisinde, Vişnelik Okulumuz Sorumlusu Ahmet Ünal Yönetiminde Deniz halı sahasında Futbol okulu Eğitimlerine devam ediyorlar” dedi.