Eskişehir temsilcisi Anadolu 2 maç sonra nefes aldı

TFF. 3. Lig'de Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi, 3 Mart'ta evinde Ergene Velimeşe’yi 2-1 yenerek 2 maç sonra kazandı.

TFF 3. Lig 2. gruptaki Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi 3 Mart'ta Ergene Velimeşe’yi eli boş gönderdi.

ESOGÜ Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk yarısında oldukça etkili bir futbol ortaya koyan Anadolu Üniversitesi 11'inci dakikada İbrahim Zeytin ile öne geçerken, 45+1'inci dakikada Umut Akpınar kendi yarattığı penaltıyı gole çevirince soyunma odasına 2-0 önde gidildi.

İkinci yarıda oyunun temposunu istediği gibi ayarlayan Anadolu net fırsatlarda son vuruş ve final pasta eksik kalınca farkı açamadı.

Ergene Velimeşe 90+5’inci dakikada Kadir ile farkı bire indirse de Anadolu Üniversitesi sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Spor Haberleri