Eskişehir'in köklü kulüplerinden Demirspor can çekişiyor

Başkan Mehmet Ali Hünerlier ve yönetim bu hafta Cuma gününe kadar kaynak yaratamadıkları takdirde Ankara TKİ maçının ardından takımı ligden çekebilir.

Demirspor’da da para krizi bu sezon bir türlü aşılamıyor. Türosaş’ın sosyal tesis imkanlarından dahi yararlanamayan Eskişehir'in en köklü kulübü deyim yerindeyse can çekişiyor.

Geçtiğimiz hafta her türlü olumsuz şarta rağmen Çilimli maçına çıkan Lokomotif’te bu maç öncesi yaşanan sakatlıklar nedeniyle kurban kesimi yapıldı. Oyuncu sağlığının her şeyden daha değerli olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Ali Hünerlier “Sezon başından bu yana bizlere verilen sözler üzerine bizde oyuncularımıza söz verdik. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu döneme kadar çok büyük fedakarlık yaptı. Tüm maçlarda da kulübümüze yakışır şekilde mücadele ettiler. Ankara TKİ maçı öncesinde Cuma gününe kadar sözlerimizi yerine getirmek adına sesimizi duyurmaya çalıştık. Bu kaynağı yaratamazsak bizde Karadeniz Ereğli maçı öncesi yüksek ihtimalle ligden çekileceğiz” dedi.

Spor Haberleri