Eskişehirspor ile Bursaspor özel maçta karşılaşacak

Türk futbolunun köklü iki çınarı Eskişehirspor ve Bursaspor, uzun yıllar sonra tekrar sahada buluşmaya hazırlanıyor. 16 Ağustos'ta oynanması planlanan özel maç öncesi iki kulübün başkan ve yöneticileri ortak basın toplantısı düzenledi.

Eskişehirspor ve Bursaspor yönetimleri, dün gazetemizin baskıya girdiği akşam saatlerinde bir araya gelerek birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. TFF 2. Lig'de yer alan Bursaspor ile TFF 3. Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, Bursa’da gerçekleşecek sezon açılışı maçında dostça bir rekabet için sahaya çıkacak. “Anadolu Derbisi” yıllar sonra yeniden yaşanacak.

İş Birliği Sadece Sahada Değil

Sadece bir dostluk maçıyla sınırlı kalmayacak bu buluşma, iki kulüp arasında futbolcu takası ve iş birliğini de beraberinde getirecek. Bursaspor’un kadrosunda forma şansı bulamayan 2-3 oyuncunun Eskişehirspor’a kiralık olarak verilmesi gündemde. Bu kapsamda iki kulüp arasında protokol hazırlıkları yapılacağı gelen haberler arasında.

Transferde El Sıkışılabilir

Eskişehirspor’un ilgilendiği bazı oyuncuların transferi konusunda da Bursaspor ile iş birliği yapması bekleniyor. Kırmızı Şimşekler, Bursaspor’un katkısıyla kadrosunu güçlendirme planları yapıyor.

Futbol kamuoyu, iki köklü camianın yeniden bir araya gelmesini memnuniyetle karşılarken, bu buluşmanın hem takımlar hem de Anadolu futbolu adına önemli bir adım olması bekleniyor.

Spor Haberleri