Güçlü bir kadro kurup, sezona umutlu başlayan ve ligde ilk devreyi de lider olarak kapatan Eskişehirspor ikinci yarıya da 3’de 3’lük galibiyet serisi ile sürdürmüştü. Bir ara puan farkını da açan Şimşekler ardından inişe geçti.
PUAN KAYIPLARI
Özellikle Ankara deplasmanlarından istediği sonuçları alamayan ve Alaplı’da 4 farklı mağlubiyet alan Es-Es’in çöküşü de başladı. Gerede maçı öncesi yaşanan puan kayıpları ile liderliğin yanı sıra ikincilik de gitti.
KALDI 2 MAÇ
Ligde son iki haftaya girilirken Eskişehirspor’u yine 2 zorlu maç bekliyor. Önce Pazar günü evinde Çilimli Belediye ile karşı karşıya gelecek olan Şimşekler ligi Ankara’daki TKİ maçı ile noktalayacak.
6 PUAN ALIP BEKLEYECEK
Son iki maçta 6 puan almak isteyen Es-Es’te oyuncular ligde ikinci olmayı hedefliyor.
2 zorlu maçı da kazanıp Alaplı ve Ankara TKİ takımlarının puan ve puanlar kaybetmesi bekleyecek olan siyah-kırmızılı ekip ligi ikinci sırada bitirmek hedefinde.
BİR MUCİZE
Ligi ikinci sıradan bitiren takımların da statüde olmamasına rağmen play-off oynayacağı son günlerde gündeme gelip bazı takımlar tarafından TFF’ye baskı yapılırken, Eskişehirspor eğer ligi ikinci sırada bitirirse her sezon olduğu gibi bu sezon da bir mucize bekleyecek.
25. HAFTA PROGRAMI
Eskişehirspor - Çilimli BLD.
Kaynaşlı BLD. - Yunusemrespor
1926 Polatlıspor - Geredespor
Alaplı BLD. - Ankara TKİ.
Karadeniz Ereğli - Sincan BLD.
26. HAFTA PROGRAMI
Ankara TKİ. - Eskişehirspor
Yunusemrespor - Gölbaşı BLD.
Sincan BLD. - Kaynaşlı BLD.
Demirspor - Alaplı BLD.
Çilimli BLD. - 1926 Polatlı
Geredespor - Karadeniz Ereğli