Eskişehirspor'dan rakiplerine gözdağı

Pazar günü ligdeki ilk maçına çıkacak olan Eskişehirspor, Kütahya Bölgesel Lig takımı Domaniç'i farklı yenerek Kumluca maçı öncesi moral buldu.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Eskişehirspor, bugün Kütahya Bölgesel Lig takımı Domaniç ile karşılaştı. Es-Es Domaniç'i 10-1 yenerek rakiplerine gözdağı verdi.

Eskişehirspor maça Rasim, Emirhan, Cenk Özbey, Bahadır, Orhan Safa, Gökhan Çamur, Soner, Murat Kara, Sefa Turan, Oğuzhan ve Cengizhan 11'i ile çıktı. Şimşekler ilk yarıyı Cengizhan Avcı (2), Oğuzhan Düzenli, Gökhan Çamur ve Murat Kara'nın golleri ile devreyi 5-0 önde kapattı.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN FARKLI SKOR

Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Eskişehirspor, Yakup Demirci, Necati (2) ve Uğurcan Semizoğlu'nun (2) golleri ile karşılaşmayı 10-1 kazandı.

Kaynak: Spor Servisi

Spor Haberleri