Eskişehirspor'da moraller tavan yaptı

Çilimli maçı sonrası Es-Es’li oyunculardan Ercan Kuruçay, Sergen Şakirler, İhsan Turgut, Barış Memiş, Hayrettin Cengiz ve Beytullah Çamurlu açıklama yaptı.

Eskişehirspor oyuncuları 1-0 önde kapatılan Çilimli Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor'da kaptan Ercan Kuruçay, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Buraya kadar gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. İki haftadır kaybımız vardı. Bugün sahaya karakterini koyan takım arkadaşlarımın hepsini kutluyorum. İşte bizim takım bu. Mücadeleci. Bugün 3 puanı almak için elimizden geleni yaptık. Şimdi iç sahadaki maçta da aynı şekilde devam edeceğiz. Liderliği asla bırakmayacağız."

“EN İYİSİNİ YAPTIK”

File bekçisi Turgut İhsan Kirveli, “İki haftadır kötü sonuçlar alıyorduk. Buraya galibiyet için gelmiştik. Allah’a şükürler olsun. Bu hafta çok iyi çalıştık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Futbolda hatalar her zaman var ne yazık ki. Yapmamam gereken bir hatayı yaptım. Bundan sonra yapmayacağız”.

“BU KADAR BASİT”

Takımın etkili silahlarından biri olan ve Çilimli maçında ikinci yarıda oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu Barış Memiş ise “Biz maçlarımızı yendiğimiz sürece kimse bize yetişemeyecek. Şampiyon olup gideceğiz bu kadar basit” dedi.

Attığı tek golle 3 puan kazandıran Sergen Şakirler, “Hem galip geldiğimiz hem de gol attığım için çok mutluyum. Maçtan önce yaptığımız röportajda 2 maçlık mağlubiyeti telafi edeceğimizi söylemiştik. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Bize yakışmayan 2 mağlubiyet aldık. Bundan sonra mağlubiyet yüzü görmek istemiyoruz. Beraberlik dahi görmek istemiyoruz. Her maça kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımız her zaman bize destek veriyor. Biz liderliğimize devam edeceğiz. İnşallah bu kupayı şehre getireceğiz” diye konuştu.

Sol kanat oyuncusu Hayrettin Cengiz, “İki haftadır kötü mağlubiyetler almıştık. Çilimli maçı bizim için çok önemliydi. Hocamız yeni geldi, bize farklı bir hava kattı. Çok kısa süre de olsa iyi çalıştık. Sahada da bunu uyguladığımızı düşünüyorum az da olsa. Ama bundan sonraki süreç daha iy olacak. Eskişehirspor taraftarı bizden emin olsun. Bu kupayı bu şehre getireceğiz. Tek düşüncemiz bu" ifadelerini kullandı.

Bu sezon ilk kez oyuna giren Beytullah Çamurlu ise şöyle konuştu:

“Çilimli’ye gelen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. 2 haftadır kötü gidiyorduk. Yeni gelen hocamızla beraber ilk maçımızı kazanmak istiyorduk. Camiamızın hak etmediği kötü sonuçlar alıyorduk. Benim de ilk maçımdı. Hocalarım bana güvendi. Teşekkür ediyorum onlara. İyi mücadele ettik. Hak ettiğimiz bir maçtı. Liderliği vermedik. Bu saatten sonra da vermeye niyetimiz yok. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz."

Spor Haberleri