Osmangazi Üniversitesi Boks takımı, bu sezon rakiplerine ringi dar edecek. Sporcular, hazırlıklarını antrenör Yılmaz Ayar yönetiminde iddialı bir şekilde gerçekleştiriyor.
RİNGLERİ DAR EDECEKLER
Osmangazi Üniversitesi Boks takımı, yeni sezon hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Mart ayı itibariyle ringe çıkak olan sporcular, deneyimli antrenör Yılmaz Ayar eşliğinde bir yandan çalışmalarına devam ederken, diğer yandan da bu dalın temel bilgilerini alıyorlar.
100’E YAKIN SPORCU
100’e yakın sporcu ile sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden tecrübeli antrenör Ayar , "Osmangazi Üniversitesi’ni katılacağımız şampiyonlarda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz. Antrenörlük lisansı almak için bizimle antrenmanlara çıkan Aliyev Rafail kardeşimde bana yardımcı oluyor. Amacımız şampiyon spor yetiştirmek. Bu imkanları bize sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Kemal Şenocak’a teşekkür ediyorum" dedi.