Hes Kablo Kayserispor’da 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar ile yollar ayrıldı
Eskişehirspor’dan yetişen ve süper lig takımı Kayserispor’da forma giyen Hasan Hüseyin Acar ile Kayserispor’un yolları ayrıldı.
Bu sezon büyük umutlar beslenen ancak hayal kırıklığına neden olan futbolculardan Hasan Hüseyin Acar ile ipler koptu. önce takım kaptanlığı elinden alınan, sonrasında yedek bırakılan, son maçta da tribünde maçı izleyenler arasında bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a sözlü sataşmada bulunan Hasan Hüseyin Acar’ın sözleşmesinin fesih edilmesi kararı alındı.
önceki gün kulüp tesislerinde Başkan Berna Gözbaşı ile görüşen Hasan Hüseyin Acar ile anlaşıldı. Alacağına karşılık bonservisi verilecek olan futbolcunun sözleşmesi feshedildi.
Kayserispor resmi sitesi öğle saatlerinde Hasan Hüseyin Acar’in doğum günün kutladı, ardından da oyuncu ile yolların ayrıldığı açıkladı.