HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Milli Takımdan Sorumlu antrenör Nihat Horosan’ın öğrencileri Yağmur Tuana ve Irmak Rana Yemişen 18 Aralık’a kadar Ankara’da yapılacak olan 13 yaş altı milli takımıma seçilmek için ter döküyor. Eskişehir Gençlik ve Spor...

Milli Takımdan Sorumlu antrenör Nihat Horosan’ın öğrencileri Yağmur Tuana ve Irmak Rana Yemişen 18 Aralık’a kadar Ankara’da yapılacak olan 13 yaş altı milli takımıma seçilmek için ter döküyor.


 


Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Türkiye Badminton Milli Takımı Antrenörü Nihat Horasan tarafından yetenekleri keşfedilen ikizler Yağmur Tuana ve Irmak Rana Yemişen, 9, 11 ve 13 yaş kategorilerinde katıldıkları müsabakaların tümünden şimdiye kadar madalyalarla döndü.


Ayın 13’ünde başlayan 18 Aralık tarihlerine kadar Ankara’da gerçekleşecek olan 13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsilen yine ikizler Yağmur Tuana ve Irmak Rana Yemişen yer alıyor.


12 yaşında olmasına rağmen en son yapılan 15 Yaş altı milli takıma seçmelerinde ikinci olarak milli takıma seçilen ikizler 13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda da madalya için ter döküyor.


Milli takımdan sorumlu antrenör Nihat Horasan “Çalışmalarımız haftanın 6 günü 4 saat şeklinde gerçekleşiyor. Biz inandığımız olimpiyat yolunda engelleri tek tek aşarak başarıya ulaşacağız” dedi.  Başarının sırrının doğru çalışmak olduğunu vurgulayan Nihat Horasan; istikrarında bir o kadar önemli olduğunu dile getirdi.


Horasan ayrıca Yeni stadyum badminton salonunda gerçekleşen badminton sporuna bütün gönül veren çocukları davet ederek “Destek veren başta Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve Spor Şube Müdürü Ece İmge Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

Spor Haberleri