THF 12 ve 13 Mart tarihlerinde oynanacak olan Kadınlar 1. Ligi, Kadınlar 2. Ligi, Erkekler 1. Ligi ve Erkekler 2. Ligi müsabakaları, olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Karşılaşma tarihleri THF tarafından daha sonra duyurulacak
İlimiz hentbol 1.ve 2.Lig temsilcilerimizin maçlarına da kar engeli geldi. Erkekler 1.Ligi’nde ki temsilcimiz Mihalıççıkspor bugün saat:15.00’da AS Hentbol Kulübünü ağırlayacaktı. Kadınlar Hentbol 2.Ligi’nde ki ekiplerimiz Eskişehir Hentbol ve Odunpazarı ise yarın grupta ki son maçlarına çıkacak ve Play-Off’u düşünecekti. Eeverest Yapı Yenidoğan ise Burdur’da Play-Off vizesi almak için sahaya çıkmayı planlıyordu.
Ancak Türkiye Hentbol Federasyonu 12 ve 13 Mart tarihlerinde oynanacak olan Kadınlar 1. Ligi, Kadınlar 2. Ligi, Erkekler 1. Ligi ve Erkekler 2. Ligi müsabakaları, olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini ve karşılaşma tarihlerinin daha sonra duyurulacağını açıkladı.