Başkanlık için ismi gündemde olan Sinan özeçoğlu ile ilgili bilgi de veren Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören “ön görüşme yapıldı. Eskişehirspor için bir tuğla koyan kim varsa biz onun yanında oluruz. Eskişehirspor’u kurtarmak gibi bir niyetleri varsa, biz yöneticilikten önce taraftarız üzerimize düşeni yaparız” dedi.
“KAPRİS YAPMAYIZ”
Eskişehirspor’a son günlerde gündemde olan ‘Sinan özeçoğlu başkan oluyor” haberleri üzerine Mustafa Akgören dün bir açıklama yaptı.
Başkan Akgören, "Sinan beyle görüştük, ama içeriğini açıklamam doğru olmaz, böyle bir bütçeleri varsa gerçekten ciddilerse takımı kurtarma niyetleri varsa üzerimize düşeni yaparız, biz önce Eskişehirspor için en iyisi neyse onu yaparız. Eskişehirsporluluğumuzun gereğini yerine getiririz. Kapris, inat kibir yapmayız. Eskişehirspor’u kurtarmak gibi bir niyetleri varsa, biz yöneticilikten önce taraftarız üzerimize düşeni yaparız. Eskişehirspor için bir tuğla koyan kim varsa biz onun yanında oluruz. Her şeyden önce Eskişehirsporluyuz. Biz Eskişehirspor'u kurtarmak için buradayız. Biz her türlü desteği veririz. Eskişehirspor’un kurtuluşu için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi.
“GENEL KURUL AYRI”
Akgören ayrıca “Mali genel kurulun seçimli genel kurula dönme ihtimali yok. Biz 27 ay daha görevdeyiz bunu geçenlerde de söyledim. Bütün planlarımızı buna göre yaptık.Biz Pinto’nun borcunu ödedik, Kulach’ı ödeyeceğiz. Sponsorluk imzaları atıyoruz. Bu bağlamda hiçbir bir şey yokmuş gibi çalışıyoruz.
“TFF BAŞKANI İLE GöRüŞTüM”
Akgören ayrıca "Transfer tahtalarının açılması yönünde daha 2 gün önce TFF mali genel kuruluna katıldığımızda federasyon başkanı Nihat özdemir ile birebir konuştum. Kendisi böyle bir çalışma olduğunu ancak netleşmediğini olursa açıklanacağını bana söyledi" dedi.