Ligde geçtiğimiz hafta kritik deplasmanda Akşehirspor deplasmanında aldığı yenilgi ile sevenlerini üzen Eskişehirspor, sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Mezitli 33 karşılaşmasını kazanarak kendini affettirmek istiyor. Ayrıca 2024 yılının da son maçı olacak karşılaşmada Şimşekler galip gelmek istiyor.
KAYBETMEK YOK
Akşehir deplasmanında kazaya uğrayan siyah-kırmızılı ekip, şampiyonluk yolunda bir yol kazası daha yaşamak istemiyor. İç saha maçlarının hepsini kazanan Eskişehirspor evinde galibiyet serisini sürdürmek hedefinde. Es-Es Mezitli 33 karşılaşmasını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.
SAAT 14.00’DE
Taraftarına yeni yıl hediyesi vererek sezonun ilk yarısını galibiyet ile kapatmak isteyen Siyah Kırmızılıların Mezitli 33 ile oynayacağı zorlu karşılaşma yarın saat 14.00’da Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem Levent Gümüşdere yönetecek.
HAFTANIN MAÇLARI
28 Aralık Cumartesi
14.00 Kumluca Belediye – Keçiborlu Belediye
29 Aralık Pazar
14.00 Eskişehirspor – Mezitli 33
14.00 Anamur Belediye – 2 Eylül Spor
14.00 Kaş Kınık – Ereğlispor
14.00 Homurlu 1951 – Akşehirspor
14.00 Ömeranlı – Tarsus İdman Yurdu
14.00 Osmanlı 1453 – Manavgat Belediye