1-TEKNİK DİREKTöR İDEOLüNüZ?
Her zaman güncel kalıp başarılı olduğu için Alex Ferguson
2-çALIŞTIĞINIZ EN İYİ GOLCü?
Ayak dışı kullandığı anlar hariç Ali TEMİZKAN(Gülüyor) Şu an U-16 takımında olan Yalın Ulaş YILDIRIM ve Harun SOLMAZ da bu konuda yetenekliler.
3-çALIŞTIĞINIZ EN İYİ KALECİ?
Erdem çAKALTARLA, Burak SöNMEZ, Berk ŞAHİN, Başar Tan AYDIN
4-İLİMİZDE EN SEVDİĞİNİZ HAKEM?
Turgut DOMAN, Yunus DOĞAN
5-çALIŞTIĞINIZ EN YETENEKLİ FUTBOLCU?
Oğuzhan KAYNAK, Egemen GüNCE, Egemen DOKUZLAR, Furkan DOĞANAY, Ramazan DONDURUCUGİL
6-çALIŞTIĞINIZ EN çALIŞKAN FUTBOLCU?
Şu an çalıştığım U16 ve U17 deki bütün oyuncularım çok çalışkan. Hatta haftada 4 gün online olarak beraber antrenman yapıyoruz. Ama isim vermem gerekirse Evren GüNCE, Mehmet TAMER,Cahit öZKAN, Aytuğ SöĞüT, Nursin HUSİDUR diyebilirim
7-çALIŞTIĞINIZ EN TEMBEL FUTBOLCU?
Genelde alt yapılarda tembel oyuncu olmuyor hepsi hayalleri için orada bulunuyorlar. Tembel oyuncuya da hiç tahammülüm yok zaten oyuncularım bilir.(Gülüyor)
8-HAK ETTİĞİ YERE GELEMEDİĞİNİ DüŞüNDüĞüNüZ YETENEK VAR MI?
Aslında çok isim var ama Oğuzhan KAYNAK, Mustafa çELİK, Hamza öZEL, Burak KOCABAŞ, Yiğithan CANDEMİR bunlar ilk aklıma gelenler.
9- FUTBOL DIŞINDA SEVDİĞİNİZ SPOR VE SPORCU?
Basketbol. Cedi Osman, James Harden, Vassilis Spanoulis
10-ANTRENöRüLüKTE EN UNUTMADIĞINIZ ANI PAYLAŞIR MISINIZ?
Bu sene ki şampiyonluk benim için önemli ve unutulmazdı. Play off larda DSİ ile oynadığımız maçta ilk gol de attığım depar hala oyuncular tarafından konuşulur…(Gülüyor) Yine o maçta durum 2-2 iken Berke çalış’ı oyundan alıyordum duran top olunca saha komiserine rica ettim değişikliği durdurdu o topta da Berke kafa golü atmıştı o an unutulmaz benim için.
11-İLİMİZ ANTRENöRLERİ İçİN SİZCE EN BüYüK SIKINTI NEDİR?
Tesis ve imkan sıkıntısı çoğu kulübü ve antrenörü etkiliyor. Bazı etik olmayan tutumlardan dolayı da antrenörler arası dayanışma ve paylaşım yaşanmıyor maalesef.
12-GAZETEMİZ SPOR SAYFALARI İçİN DüŞüNCELERİNİZ NELERDİR?
Sporu takip edip değerli paylaşımlar yapıyorsunuz. özellikle online sisteminiz haberleri daha önceden görmemize yardım ediyor. Emeklerinize sağlık.