Kıyasıya mücadele

A ve B Gruplarında 10. hafta geride kaldı, liderler farklarını korurken alt sıralarda kritik puan savaşı devam ediyor.

1. Amatör Küme A Grubu’nda lider Şeker Spor, Es Çankaya Spor’u 4-0 mağlup ederek farkını 25 puana çıkardı. Haftanın diğer maçlarında Altay Spor 2-1 ile Üniversite Evleri Spor’u, Baransel Spor 2-1 ile Tepebaşı Kolej Spor’u mağlup etti.

Birlik Spor–Eskişehir Kolej Spor maçı ise yarıda kaldı, ligde alt sıralar açısından belirsizliği artırdı. Şeker Spor liderliğini sürdürürken, Birlik ve Eskişehir Kolej arasında ki maç yarıda kaldı.

HATA YAPMADILAR

B Grubu’nda lider Tepebaşı Batıkent Spor, Harb İş Spor’u 3-0 mağlup ederek 27 puanla zirvede yer aldı. Emek Spor da Han Spor’u 1-0 yenerek 25 puana ulaştı. Üçüncü sıradaki 71 Evler Spor, Çelikkartal Spor’u 3-0 yenerek iddiasını sürdürdü.

Alt sıralarda ise Seyitgazi Spor 2-0 ile Kırka Spor’u geçerken, Çelikkartal Spor 10. haftayı galibiyet alamadan tamamladı.

Spor Haberleri