Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk hafta maçında İstanbul BBSK’yı 80-76’lık skorla yendi. Son çeyrekte birkaç kez geri düşen takımda, Koç Josep Maria Berrocal, direnç koyup maçı çevirdiklerini söyledi.
“Kazanmak önemlidir”
Eskişehir Basket’in koçu Josep Maria Berrocal, 80-76’lık skorla biten İstanbul BBSK maçının ardından açıklamalarda bulundu. Koç Berrocal, takımın geri düşmesine rağmen direnç koyup maçı tekrar çevirmesinin önemli olduğunu belirtti. Berrocal şu ifadeleri kullandı;“Kazanmak her zaman önemlidir ama kazanırken ya da kaybederken ne yaptığınız da önemlidir.”
“Oyunumuzu düzelteceğiz”
İspanyol Koç, “Kazanmak, dinamikleri takım içinde oturtmak için çok önemlidir. Takımı daha yukarı taşımak için bu galibiyeti kullanacağız. Rakibimiz son anlarda öne geçti. Ama orada çoğu takım geri düşer ve kaybetme yolunda ilerler. Biz orada bir direnç koyup maçı tekrar çevirdik. Bu bizim için çok önemli bir şey. Son periyotta kötü bir oyun oynadık. Bunları düzelteceğiz” dedi.