Hentbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Mihalıççıkspor sezonun ikinci maçında taraftarları önünde Sakarya Büyükşehir’i konuk etti. İlk yarısını 16-11 geride kapattığuı maçta temsilcimiz iyi mücadele etmesine rağmen sahadan 35-25’lik skorla mağlup ayrıldı.
Mihalıççıkspor yine lisansları yetişmediği için yabancılarından yoksun çıktığı ligin ikinci hafta maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Evinde taraftarı önünde ilk maçına çıkan temsilcimiz Sakarya Büyükşehir Belediyesi takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan temsilcimiz ilk yarıyı 16-11’lik skorla geride kapattı.
Maçın ikinci yarısında oyuna tutunmak isteyen ve taraftarları önünde galibiyet arayan Mihalıççıkspor istediği oyunu sergileyemedi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise tecrübeli kadrosu ile farkını gösterdi. Temsilcimiz Mihalıççıkspor sahadan 35-25’lik skorla mağlup ayrılarak ligin ikinci maçından da puan çıkartamazken, Ormanspor’dan eski dostların çalıştığı ve forma giydiği Sakarya Büyükşehir 2’de 2 yaptı.
PROTOKOL DOLUYDU
Temsilcimiz Mihalıççıkspor’un oynadığı zorlu Sakarya Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasında protokol tribünleri doluydu. Takımın her maçında yanında olan Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Kulüp Başkanı Osman Taş, Eski Orman Bölge Müdürü Recep Temel, EASKF Başkanı Sadri Atam, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy’un yanı sıra Sivrihisar’da çekilen ve herkes tarafından hayranlıkla izlenen Gönül Dağı Dizisinin başarılı oyuncusu Ferdi Sancar’da protokolde yerini alarak karşılaşmayı yakından takip ettiler.
AZ SAYIDA DESTEK
Mihalıççıkspor’un Hentbol Süper Liginde sahasında konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasını az sayıda hentbol sever takip etti. Tribünlerin boş kaldığı maçta az sayıdaki Mihalıççıkspor taraftarı takımına destek oldu. Alınan mağlubiyet sonrasında ise üzüntü yaşadılar.