Anemon Otel’in Yüzme havuzunun da içinde yer aldığı Aia Spor Tesislerinde yaz dönemi renkli geçiyor. Yüzme branşında birçok antrenör Otelin havuzundan faydalanırken, minikler bu yaz yüzmeyi Anemon Otel’de öğreniyor.
Aia Spor Tesisleri Cıvıl Cıvıl
Atatürk Yüzme havuzunun kapanmasının ardından ilimiz yüzme branşında eğitimlerin devam etmesi adına Anemon Otel açık ve kapalı havuzlarının içinde yer aldığı Aia Spor Tesisleri de hizmete girdi. Bu anlamda ilimiz sporuna önemli bir katkı sunan tesis Eskişehirlilere en güzel şekilde hizmeti verirken, havuzlar tam anlamıyla cıvıl cıvıl bir hal aldı.
Herkesi Bekliyorlar
Geçmişte yüzme sporunun içinde yer alan ve aynı zamanda başarılı bir yüzücü olan Aia Spor Tesisleri sahibi özgür Tulun’un büyük deste verdiği çalışmalara ilgi her geçen gün artıyor. Herkesi yüzmeye davet eden Tulun “Bu sporun yaşı yok. Yüzme 7’den 70’e herkese hitap eden ve herkesin yapabileceği bir branş. Bizler Aia Spor tesislerimizi hafta içi her gün antrenmanlara açtık. Haftanın her günü isteyen herkes imkanlarımızdan faydalanabiliyor. Bu yaz Anemon Otel havuzları Eskişehir’e en iyi şekilde hizmet verecek” dedi.
“Yüzme Bilmeyen Kalmayacak”
Antrenör Barış özgü ve Alper Toprak’ın miniklerle yakından ilgilendiği Ais Spor tesislerinde çalışmalar 3 ay sürecek. Deneyimli antrenör Barış özgü “çok verimli ve nezih bir ortamda çalışmalarımız devam ediyor. özellikle açık havada yapılan çalışmalar miniklere bir anlamda tatil havası yaşamalarına da vesile oluyor. Biz her zaman yüzme bilmeyen kalmasın sloganıyla çalışıyoruz. Bu yaz da bizimle çalışan herkes yüzmeyi öğrenecek. Bize bu imkanı sağlayan Aia Spor Tesisleri sahibi özgür Tulun’a da bu anlamda teşekkür ediyoruz” dedi.