ÖZAT OLMADI, YENİ İSİMLER GÜNDEMDE

 Teknik adam konusunda Eskişehir’e davet edilen Ümit Özat ile maddi konularda anlaşamayan yönetim yeni isimlere yöneldi. Listede Fuat Çapa, Oğuz Çetin, Ogün Temizkanoğlu ve Taner Taşkın da var.  Başkan Ünal “Teknik adam...

 Teknik adam konusunda Eskişehir’e davet edilen ümit özat ile maddi konularda anlaşamayan yönetim yeni isimlere yöneldi. Listede Fuat çapa, Oğuz çetin, Ogün Temizkanoğlu ve Taner Taşkın da var.  Başkan ünal “Teknik adam konusunda çalışmalarımız sürüyor, isimler var ama yeni bir yüz de olabilir” dedi.


 


Es-Es’de, teknik direktörlük için ilk isim olan ümit özat ile görüşmenin ardından anlaşma sağlanamadı. Yönetim alternatif isimlere yöneldi.


Eskişehirspor başkanı Halil ünal genel kurul sonrası ilk iş olarak yeni teknik direktör için daha önce ön görüşme yaptığı  ümit özat’ı Eskişehir’e çağırıp görüşme yapmıştı.


BASINDA DAVET EDİLDİ AMA.


Perşembe günü Eskişehirspor kulübünün WhatsApp grubundan basın mensuplarına mesajda "Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde saat 11.30'da Yeni Teknik Direktörümüz ümit özat'ın imza töreni vardır. Katılımınızı bekliyoruz' denildi. Ancak anlaşma sağlanamadı ve özat Eskişehir’e geldiği arkadaşı ile geri döndü.


SORUN TAZMİNAT


Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre ümit özat’ın yönetim gönderir takımda şampiyon olursa şampiyonluk primini tam olarak ve maaşların da isteği ve bu konuda anlaşma olmadığı öğrenildi.


“YENİ BİR YüZ OLABİLİR”


Dün görüşlerin aldığımız başka Halil ünal   “ümit hocayı davet ettik ve görüştük. Bizim bir teklifimiz oldu. Onun da bazı istekleri oldu. Ancak ekonomik boyutlar var. Ama Eskişehirspor olarak bazı yükün altına da giremeyiz. Teknik adam konusunda çalışmalarımız sürüyor, isimler var ama yeni bir yüz de olabilir. Arayan gelmek isteyen ve devreye bir çok adam sokan isimlerde var. Ama biz doğru bir karar vermeliyiz” dedi.


İŞTE ALTERNATİF İSİMLER


ümit özat’la yaptığı görüşmeden sonuç çıkaramayan Eskişehirspor’da teknik direktörlük için yeni isimlerde konuşulmaya başlandı. Yönetim yakın kaynaklardan edinilen bilgilere Fuat çapa, Oğuz çetin, Ogün Temizkanoğlu, Taner Taşkın Es-Es’in gündeminde olan isimler. Yönetim teknik adam sorunun en kosa zamanda çözmek istiyor.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri