Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa özer zorlu Bursa deplasmanı öncesi genç oyuncularına özel olarak terapi yapıyor. Futbolcuları ile sık sık toplantılar yapan özer hoca “Siz bugüne kadar tarihe geçtiniz, Pazar günü de tarih sizi yazsın” dediği öğrenildi.
GöZLER BURSA MAçINA çEVRİLDİ
çok zorlu bir dönemde Eskişehirspor’un başına gelen teknik direktör Mustafa özer ilk yarı öncesinde takımın başına çıktığı maçta Boluspor ile berabere kalmıştı.
Ardından devre arasında 8 tecrübeli oyuncu ile yollar ayrılsa da genç oyuncular ile iyi bir kamp dönemi geçiren Kırmızı Şimşeklerde iş yine teknik ekibi kalmıştı.
Oyuncuları zorlu maçlara iyi motive eden ve Ankara ve Afyon’daki kritik 2 maçta 4 puan alan Eskişehirspor’da şimdi gözler yarın oynanacak olan Bursa maçına çevrildi.
“TARİH SİZİ YAZSIN”
Hafta boyunca futbolcuları ile gerek toplu gerekse bire bir toplantılar yapan Mustafa özer takımı Bursa maçına hazırlıyor.
özer’in oyuncularına “Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. çıkın son iki maçta olduğu gibi aslanlar gibi mücadele edin. Bütün Türkiye sizden bahsediyor. Bursa karşısında da aynı mücadeleyi verin ki herkes sizle bir kez daha gurur duysun. Derbi maçları özeldir, derbi maçları güzeldir, ve tarihte her zaman kalıcı izler bırakır. Siz bugüne kadar tarihe geçtiniz, Pazar günü de tarih sizi yazsın” diyerek motive ettiği öğrenildi. Büyük bir hırsla maçlara hazırlanan Kırmızı Şimşekler Anadolu derbisine hazırlanıyor.