Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, 1954 Kelkit Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Özbayer, “Bu sezonki ilk galibiyetimizi almanın sevinciyle şehrimize döndük. Bu sadece başlangıç” dedi.
"İYİ ANALİZ ETTİK"
Özbayer, “Göreve geldiğimiz 2 haftada iyi futbol oynamamıza rağmen çeşitli sebeplerle maçlardan puansız ayrılmıştık. Bu hafta ligin en zor deplasmanlarından birine, 5 maçtır mağlup olmayan Kelkit’e gittik. Hafta içinde rakibimizin maçlarını izleyip detaylı analizleri yaptık. Bunları kendi oyunumuzla birleştirip maça çıktık. İstediğimiz oyun planını sahaya yansıttık, golü erken bulduk. Ancak hemen basit bir gol yedik. Buna rağmen oyundan hiç düşmedik. Sonrasında bulduğumuz golle devreyi üstün kapadık” dedi.
"FARK OLABİLİRDİ"
Özbayer, “İkinci devre topun arkasına çok doğru geçip rakibin üzerimize gelmesini ve arkada boşluk vermesini sağladık. Çok net pozisyonlara girdik ama son aksiyonlarda doğru karar verip farkı arttıramadık” dedi.
"SEVİNÇLE DÖNDÜK"
“Bu sezonki ilk galibiyetimizi almanın sevinciyle şehrimize döndük” diyen t Özbayer hoca “Bu sadece başlangıç. Büyük Eskişehirspor taraftarı, başkanımız, yönetim kurulu, futbolcularım, kulübümüzün emekçi personelleri ve teknik ekibime teşekkür ediyorum” dedi.