Sezonun ilk yarısında oynanan maçta yaşanmaması gereken her şeyi yaşanmıştı.
Bugün o günün kininin ve nefretinin gösterileceği gün değil.
Denizlispor taraftarının yaptıklarına karşı en güzel cevabı bugün Eskişehirspor tribünleri verecek.
Sahada futbolcular tribünde taraftarlar, bu şehre yakışanı yaparak saygıyı gösterecek ve öğretecek ve tüm Türkiye büyük takım ve taraftar olmanın ne olduğunu bir kez daha görecek.
Haydi Eskişehir saat 19.00’da stadyumda olmaya.
Her şey gönlümüzce sonu da bize yakışan şekilde olsun.
HERKES GöRECEK
Eskişehirspor bugün evinde Denizlispor ile karşılaşacak.
Denizli’de oynanan ilk maçta genç kadro ile rakibi karşısına çıkan Kırmızı Şimşeklere rakip takım taraftarları yapmadığını bırakmamıştı.
Bugünkü maç için şehir adeta galibiyete kenetlendi.
Tribünde 30 bine yakın taraftarlar büyüklüğünü bir kez daha gösterirken, sahada ise oyuncular galibiyet için her şeyi yapacak.
Ve bugün bir kez daha herkes Eskişehirspor’un ne kadar büyük olduğunu görecek ve bir kez daha saygı duyacak.
SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK
Eskişehirspor ile Denizlispor arasındaki zorlu karşılaşma saat 19.00’da yeni stadyumda oynanacak. Maçı İstanbul bölgesi hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.
Son iki maçını kazanan Kırmızı Şimşekler bugünde lideri devirerek ligde 3’de 3 yapmak istiyor.