SIRADA TARSUS VAR

Arka arkaya alınan  mağlubiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta Erzincan’ı yenerek haftalar sonra 3 puanla tanışan ve kötü gidişi durduran  Şimşekler bugün de Tarsus’u deplasmanda yenerek ligde iki de iki yapmak istiyor.Zorlu...

Arka arkaya alınan  mağlubiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta Erzincan’ı yenerek haftalar sonra 3 puanla tanışan ve kötü gidişi durduran  Şimşekler bugün de Tarsus’u deplasmanda yenerek ligde iki de iki yapmak istiyor.


Zorlu maça moralli giden teknik patron Suat Kaya ve öğrencileri galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bugün Tarsus ilçe stadyumunda saat 13.00’de başlayacak olan maç ES TV’den de naklen yayınlanacak.


HASRET SONA ERMİŞTİ


Kötü gidişin ardından evinde geçtiğimiz hafta Erzincan’ı tek golle deviren ve haftalar sonra galip gelen Eskişehirspor’da oyuncular hem moral buldu, hem de galip gelmenin sevincini yaşadı.  


MORALLİ HAZIRLANDILAR


Galibiyetin ardından yönetim yine primleri oyuncuların hesaplarına yatırırken, Şimşekler zorlu Tarsus maçına moralli hazırlanmıştı. Teknik sorumlu Suat Kaya antrenmanlarda Tarsus hakkında oyuncularına bilgiler aktarıp eksik yönlerini gösterdi.   


HEDEF İKİ DE İKİ YAPMAK


Ligde kötü sonuçlar alan Tarsus takımını deplasmanda yenmek isteyen Eskişehirsporlu oyuncular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Tek hedefi 3 puan alan siyah-kırmızılı ekip ligde de iki de iki yapmayı planlıyor.


SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK


Tarsus İdman Yurdu ile Eskişehirspor arasındaki karşılaşma Tarsus ilçe stadyumunda saat 13.00’de başlayacak.  Diyarbakır Bölgesi Hakemi Lütfullah Arslan’ın düdük çalacağı karşılaşma  ES TV’den de naklen yayınlanacak,


 


 


6 KASIM CUMARTESİ 


13.00 Tarsus İY-Eskişehirspor 


13.00 Pendik-Kırşehir Belediye 


13.00 Isparta 32-Ankara Demir


13.00 1922 Konyaspor-Şanlıurfa


13.00 Bucaspor-Kırklareli


13.00 Akhisar-Nazilli Belediye


13.00 24 Erzincan-Karacabey


13.00 Zonguldak Kömür-Pazar

Spor Haberleri