2 gün arka arkaya FİFA’dan gelen dosyalar ile şok yaşayan Eskişehirspor’da dün yeni bir dosya daha eklendi. Aynı Odankor ve Leandro Junio Souza De Deus gibi Es-Es’de 1 dakika bile resmi maçta görev almayan Tanase, 400 bin EURO alacağı için FIFA aracılığıyla Eskişehirspor kulübüne yazı gönderdi.
Geçtiğimiz sezon başı takıma katılan ancak transfer tahtası açılmadığı için maçlarda görev almadan Giresunspor’a giden Romen oyuncu Tanase’nin yazı göndermesi adeta bardağı taşırdı. Bu dosyalar ile ne yapacağını şaşıran yönetimin önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.
YAZIKLAR OLSUN…
Eskişehirspor yıllarca öyle kötü yönetilmiş ki şu son 3 gün de arka arkaya gelen dosyalar ile bir kez daha görüldü. Sanki görevdekiler takımın menfaatlerini değil, oyuncu ya da teknik adamlara çalışmış.
TANASE BOMBASI..
Odonkor ve Leandro Junio Souza De Deus ile sarsılan Eskişehirspor dün de yine geçtiğimiz sezon takımı alınan ancak transfer yasağa kalkmadığı için Giresunspor’a giden Rumen oyuncu Cristian Tanase’den gelen dosya ile yeni bir şok yaşadı.
400 BİN EURO
Tanase, 400 bin EURO alacağı için FIFA aracılığıyla Eskişehirspor kulübüne yazı gönderdi. Siyah Kırmızılı takıma 2018-2019 sezonunda transfer edilen ve ardından transfer yasağı geldiği için oynayamayan futbolcu sonrasında sadece takımla çalışmalara katılmış ve hazırlık maçlarında forma giymişti.
YİNE İTİRAZ EDİLECEK
33 yaşındaki Romen futbolcu sözleşmesi olduğu için 3 milyondan fazla bir ücret istiyor. Eskişehirspor yönetimi TFF aracılığıyla FIFA’ya itiraz etti. Şimdi bu futbolcu için gelecek cevap bekleniyor. Bu tip itirazlarda genelde futbolcu hakları savunulduğu için Eskişehirspor’a olumlu cevap gelmesi de zor gözüküyor.
SANKİ SIRAYA GİRDİLER
önce Osman Taş döneminde imza attırılan antrenör Odonkor, ardından Mesut Hoşcan dönemindeki Leandro Junio Souza De Deus ve son olarak geçtiğimiz sezon Halil ünal’ın başkan olduğu zaman takıma getirdiği Rumen oyuncu Cristian Tanase. Sanki sırıya girmiş gibi arka arkaya dosyalar göndermesi büyük tepki topladı.
GöZLER YöNETİMDE
3 günde arka arkaya gelen dosyalar ile ne yapacağını şaşıran yönetim çare arıyor. 3’ü de aktif olarak Eskişehirspor formasını terletmeden para isterken, yönetimin bu konuda bazın açıklama yapması ve ayrıca TFF ve FİFA’ya da gerekli itirazı yapması bekleniyor.