Önceki gün ilimize gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bu ziyaretlerde Eskişehir’e spor alanında yapılan yatırımların devam edeceğinin müjdesini verirken, Eskişehirspor’a 1 dakika bile ayırmaması büyük tepki topladı.
Başkan Mehmet Şimşek “Spor bakanımızla bizleri görüştürerek Eskişehirspor’umuzun sıkıntılarını dile getirmemizi sağlayan şehrinizin atanmış ve seçilmişlerine teşekkür ederiz.
Böyle yazmayı çok isterdim ama maalesef böyle bir şey olmadı” paylaşımı yaptı.
Ayrıca Eskişehirspor yöneticileri, Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ve bir çok kişi de sosyal medyadan Bakan Kasapoğlu’nun Eskişehirspor’u es geçmesine tepki gösterip, görüştürmeyenleri de eleştirdi.
ESKİŞEHİR’E GELDİ
Eskişehir’de bir takım ziyaretler gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önceki gün ilimize geldi. Gençlerle bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, Eskişehir’e spor alanında yapılan yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.
NEDEN ES GEÇİLDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Eskişehir ziyaretinde Eskişehirspor’u es geçmesi tepkilere neden oldu. Bakan Kasapoğlu’nun programına Eskişehirspor’u dahil etmemesi ve Ak Parti kanadının Eskişehirspor yönetimine görüşme zemini ayarlamaması Eskişehirspor cephesinde büyük yankı uyandırdı.
“TEŞEKKÜR EDERİZ”
Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek paylaşımında esprili bir dille eleştiride bulunarak, “Şehrimize bir dizi ziyaretler için gelen Spor bakanımızla @kasapoglu bizleri görüştürerek #Eskişehirspor’umuzun sıkıntılarını dile getirmemizi sağlayan şehrinizin atanmış ve seçilmişlerine teşekkür ederiz. Böyle yazmayı çok isterdim ama maalesef böyle bir şey olmadı” paylaşımı yaptı.
“ESKİŞEHİR’İN EN BÜYÜK MARKASI”
Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Gençlik ve Spor bakanımız sayın @kasapoglu maalesef makamının sadece gençlik kısmını doldurmuş Eskişehir’in en büyük markası olan Anadolu Yıldızı payesi almış tek kulüp olan Eskişehirspor’u ziyareti kendisine zul görmüş. SPOR değil sadece Gençlik bakanı olarak şehrimize gelmiş.”şeklinde tepkisini gösterdi.
“MANİDAR BUR DURUM”
Başkan vekili Erkan Koca ise, “Spor Bakanımız şehrimize gelip şehrin en büyük markası ve şehrin en büyük spor kulübü olan Eskişehirspor’un başkanı ile görüştürülmemesi manidar bir durumdur. @kasapoglu”dedi.
Ayrıca bir çok isim de sosyal medyadan Bakan Kasapoğlu’nun Eskişehirspor’u Es geçmesine tepki gösterip, görüştürmeyenleri de eleştirdi.