“Tecrübemizle kazandık ve kupaya çok yaklaştık”

Demirspor’un deneyimli sol ayağı Ayhan Arifoğlu, Kırka Boraks karşısında yaptığı 2 asistle yıldızlaştı. Yetenekli futbolcu “Artık bir galibiyet bizi şampiyon yapacak” dedi.

Kırka Boraks karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından konuşan Ayhan Arifoğlu, maçın zorluk derecesine dikkat çekti. Rakiplerini tebrik ederek sözlerine başlayan tecrübeli oyuncu,

“Bu maçın büyük maç olacağını biliyorduk. Kırka Boraks çok dirençli, kaliteli ve bu noktaları hak eden bir takım. Öncelikle onları tebrik ediyorum” dedi.

Maça çok hızlı başladıklarını belirten Ayhan, “İnanılmaz bir tempo yakaladık. İlk yarıda iki pozisyonu değerlendirebilseydik maç bizim adımıza daha rahat geçebilirdi. Rakibin bir noktada direnç göstereceğini de biliyorduk. İlk yarıda golü yedik ama oyundan kopmadık” ifadelerini kullandı.

“DURAN TOPLARDA GÖREVİMİZİ YAPTIK”

İkinci yarıya da aynı ciddiyetle çıktıklarını vurgulayan Ayhan Arifoğlu, üçüncü golden sonra oyunu daha kontrollü oynadıklarını söyleyerek “Üçüncü golü bulduktan sonra biraz daha rahatladık. O noktadan sonra tecrübemizi konuşturduk diyebilirim. Takımdaki tüm kardeşlerimle gurur duyuyorum. Bana son senemde bu mutluluğu yaşattılar” dedi.

İki asist yaptığı duran toplarla ilgili de konuşan deneyimli futbolcu, “Duran toplar bizim çok etkili olduğumuz bir alan. Çok iyi kafa vuran oyuncularımız var. Ben doğru yere attım, onlar da doğru yerde buluştular. Çok mutluyuz. Henüz matematiksel olarak şampiyon değiliz ama kupanın bir ucundan tuttuk. Bir galibiyet bizi şampiyon yapacak. İnşallah kupayı kaldırıp bu hikâyeyi güzel bitireceğiz” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Spor Haberleri