"Yenilgi ya da oynanan oyun; mazeret değildir” başlığıyla verilen yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Gerek U18 maçlarında gerekse de A Takım maçlarında hakemlerin takımımıza karşı vermiş olduğu kararlar sonucunda yapılan puan kayıpları, şampiyonluk yolunda olan A takımımıza ve Play-off’a kalma mücadelesi veren U18 takımıza ağır yaralar bırakmaktadır!
U18 Ligi’ndeki İdmangücüspor maçında 3 futbolcumuz ambulans ile hastaneye kaldırılmıştır. 3 ayrı pozisyonda da hakem bırakın sarı kart göstermeyi oyunu durdurmamıştır.
Oyuncularımız, hastaneden şükürler olsun ki taburcu edilmiş fakat birinin ayağı diğerinin de kolunda çatlak tespit edilip alçıya alınmıştır.
Şimdi siz kamuoyuna soruyoruz? Birinde hata yapılır fakat diğer ikisinde de göz göre göre bu hatalar yapılmaz!
BMS Vişnelikspor olarak; sabrımızın son damlasında olduğunu, bir önceki açıklamamızda mesajın yerine tam olarak gitmediği düşüncesindeyiz.
Artık gerekenlerin yapılmasını önemle rica ediyoruz.”