Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan voleybol yaz okulu çalışmaları Mehmet Terzi Spor Salonu’nda devam ediyor. Çeşitli yaş gruplarında çok sayıda sporcunun yer aldığı eğitimlerde, geleceğin sultanları yetişecek. Mehmet Terzi Spor Salonu’nda her gün yapılan antrenmanlar renkli ve keyifli geçiyor.
GELİŞİMLERİNE ŞAHİT OLMAK…
Antrenör Merve Sağdıç yönetiminde idman yaparak, voleybolun inceliklerini öğrenen sporcular, deyim yerindeyse bu sporun alfabesini en güzel şekilde öğreniyorlar.
Bu yılda voleybol yaz okuluna olan ilginin sevindirici olduğunu söyleyen Antrenör Merve Sağdıç, “Özellikle küçük kız çocuklarımızın bu sporu sevmeleri ve istekli şekilde çalışmalarımızda olmaları bizleri mutlu ediyor. Onlara en iyi şekilde eğitim vermeye çalışıyoruz. İleride başarılı sporcu olabilmek için ilk adımı attılar. Maç yapabilecek seviyeye de gelecekler. Şu ana kadar yapılan çalışmalardan temel eğitimlerini alıyorlar. Bu tip çocuklarımızın gelişimlerine şahit olabilmek beni son derece mutlu ediyor” şeklinde konuştu.