Zorlu lig maratonunda geçtiğimiz hafta 2 Eylül Spor’un Manavgat Belediyespor’a çelme takması ile birlikte 2 puan farkla zirveye çıkan Eskişehirspor, lider olarak taraftarlarının önüne çıkıyor. Şimşekler hata yapmadan kazanarak yoluna devam etmek hedefinde.
Sezonun ilk yarısında da Eskişehirspor’a ilk yenilgisini tattıran Anamur Belediyespor’uağırlayacak olan Şimşekler, hem rövanşı almak hem de liderlik koltuğundaki yerini korumak için mücadele edecek.
Şimşeklerin Anamur Belediyespor karşılaşması Yeni Atatürk Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayacak. Maçı Manisa Bölgesi hakemlerinden Osman Can Açıklar yönetecek. Yardımcılıkları ise Arda Yapanmış ve Berk Altan yardımcılık yaparken, 4 hakem olarak da Samet Özdeniz görev yapacak.
Hafta başından buyana takımı rehavet konusunda uyaran teknik patron Ümit Metin Yıldız oyuncularından 3 puan istiyor. Şimşeklerde güçlü rakibini mağlup ederek zirve yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.