Eskişehirspor Farketmez tribün grubu, tribün liderleri Hüseyin Pamuk, Müslüm Korkmaz önderliğinde birçok mahalleden gelen binlerce Es-Es sevdalısı ile Old City Cafe de toplandı.
Daha güçlü ve sağlam
Kuzey Kale arkası tribününün yıllardır yıkılmaz kalesi Farketmez tribünü bu sezon da her zamanki yerinde daha güçlü ve daha sağlam olacağını şimdiden gösterdi. Liderler Hüseyin Pamuk, Müslüm Korkmaz ve Tolgahan Büyükkaya Old City Cafe bistro sahibi İlker Yıldırım'a da teşekkür etiller.
"Tribünümüze davet ediyoruz"
Tribün Liderlerinden Hüseyin Pamuk yaptığı açıklamada, “Bu sene yeniden profesyonel liglere adım atarak, çocukluk sevdamız Eskişehirspor’u bir an evvel üst liglerde görmek istiyoruz. Bu bağlamda Odunpazarı ve Tepebaşı bölgesindeki herkesi tribünümüze davet ediyoruz” dedi. Müslüm Korkmaz ise “Çocukluk sevdamızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık en dibe de vursak her zaman yanında olduk. Bizim sevdamız para ile ölçülmez varsa yoksa her zaman Es Es” diye konuştu.
"Hikayenin başlangıcını yapacağız"
Bir diğer tribün lideri Tolgahan Büyükkaya ise, “Genç kardeşlerimizi amacımız bir arada tutup 4 büyüklerin korkulu rüyası şehrimizin takımını Eskişehirspor’u iyi yerlerde görmek tek temennimiz. Bu sene biz bunu başararak tribünde Farketmez Grubu, sahada inanan 11 adamla yeni bir hikayenin başlangıcını yapacağız” şeklinde konuştu. Yapılan toplantıya çok sayıda taraftar katılırken, yeni sezon öncesi tribünlerde olacaklarının mesajını verdiler.
Kaynak: Spor Servisi