"Yeni yıla moralli girmek istiyoruz”

İlk yarının son maçı öncesi konuşan Eskişehirspor Başkan Vekili Niyazi Çelik, “Devre arası takviye olacak ama, önceliğimiz Mezitli maçını kazanarak yeni yıla moralli bir şekilde girmek” dedi.

Es-Es’in Başkan Vekili Niyazi Çelik, Geçtiğimiz hafta Akşehir’de beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten, Çelik, bu hafta yenilgili Mezitli karşısında kazanarak telafi etmek istediklerini dile getirdi. Aslında futbolun doğasında böylesine puan kayıplarının olduğunu belirtti.

“14 MAÇIMIZ VAR”

Çelik, “Lig’de oynayacağımız Mezitli maçıyla beraber 14 maçımı daha var. Bugün biz puan kaybı yaşadık. Yarın rakiplerimiz puan kaybedecektir. Önemli olan sezonun sonunu iyi getirmek. Şampiyonluk içinde elimizden geleni yapıyoruz. Sezon sonunda bu takım şampiyon olacaktır” dedi.

“EKSİKLERİ BİLİYORUZ”

Merakla beklenen transfer konusuna da değinen Başkan Vekili Niyazi Çelik “Teknik Direktörümüz ile bir görüşme yaparak fikirlerini aldık. Eksiklerimizi biliyoruz ve bu eksikleri tamamlamak için çalışacağız. Ama önceliğimiz Mezitli maçını kazanarak yeni yıla moralli bir şekilde girmek” dedi.

Spor Haberleri