Bölgesel Amatör Ligde sezonun ikinci yarısında kadrosunu güçlendirerek girmek isteyen temsilcimiz Yunusemrespor görüşmelere devam ediyor. 6 transfer yapacak olan Kırmızı Siyahlı ekip, 4 oyuncu ile anlaşırken, bu oyuncuların kulüpleri tarafından belirlenecek bonservis ücretleri bekleniyor. Öte yandan Eskişehirli antrenör konusunda da görüşmeler sıklaştırılacak.
CUMA GÜNÜ TOPLANIYORLAR
Ligin ikinci yarı hazırlıkları için transferlerin tamamlanmasını bekleyen Yunusemrespor, 6-7 Ocak tarihine kadar transferleri gerçekleştirerek top başı yapacak. Düşme hattında bulunan Yunusemrespor alacağı oyuncularla ile ligin ikinci yarısında maksimum puanları alarak Bölgesel Amatör Ligde kalmak istiyor.
ESKİŞEHİRLİ HOCA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK
Takımın başına antrenör getirecek olan Yunusemrespor, dışarıdan gelen isimlere kapalı olurken, Eskişehirli bir hoca ile çalışmak istiyor. Bu konuda çalışmalarını ve görüşmelerini sürdüren Yunusemrespor Eskişehirli bir teknik adamla en kısa sürede anlaşarak 6-7 Ocak’ta yapılacak olan topbaşında takımın başına geçirmeyi hedefliyor.
RAKİPLER TAKVİYE YAPTI
Dış transferde sessizliklerini koruyan Yunusemrespor ile Anadolu Üniversitesi beklemeye çekilirken, 8.gruptaki rakipleri transferlerini yaparak kadrolarını güçlendiriyor. Özellikle lider Anadolu Üniversitesi’nin en yakın rakibi Kumluca ise yaptığı 4 takviye ile kadrosunu güçlendirirken, Konya ekiplerinin de ara transfer dönemine hızlı giriş yaptıkları gelen bilgiler arasında yer aldı.
4 OYUNCU TAMAM
Yunusemrespor Sportif Direktörü Abdülkadir Ünvar “Şuan için 4 transferimiz hazır. Oyuncularla anlaşma sağladık ama kulüplerinin belirleyeceği bonservis ücretlerini bekliyoruz. Devre arasında maddi açıdan çok uçuk fiyatlar dönüyor. Oyuncularla anlaşmak kolay ancak kulüplerinin belirleyeceği bonservis ücretleri bel büküyor. Şuan için stoper, kenar, orta saha ve forvet hattında oyuncularla anlaştık. Bir kenar oyuncusu ve bir tane de kaleci transferi gerçekleştireceğiz. Antrenör konusunda da bizim önceliğimiz Eskişehirli hocalar olacak. Dışarıdan hoca istemiyoruz” dedi.