Yunusemrespor günü birlik gidecek

Yunusemrespor'da Sportif Direktör Abdulkadir Ünver takım olarak dün toplandıklarını, bugün gelecek malzemeler ile antrenman yapacaklarını ve Kırşehir’e de günü birlik gideceklerini ifade etti.

Yunusemrespor Pazar günü Kırşehir maçına çıkacak.

4 genç oyuncuyu profesyonellikten döndüren Sportif Direktör Abdulkadir Ünver, Giresunspor’dan orta saha oyuncusu Atakan Doğanay Aygün, Sultanbeyli’nden savunma oyuncusu Batın Efe Çetin, Bergamaspor’dan sol kanat oyuncusu Mustafa Doğan ve Vanspor’dan stoper Muhammed Ömer Uzunköprü Yunusemrespor’a transfer ettiklerini belirtti.

Transfer konusunda anlaştıkları ancak lisans çıkartmadıkları oyuncular olduğunu da dile getiren Sportif Direktör Abdulkadir Ünver “Kırşehir’e Allah izin verirse 14-15 kişiyle gideceğiz. Takımla bugün (dün) bir toplantı gerçekleştirdik. Lisansı çıkmayan oyuncuları paylaşmak istemiyoruz. Maç gününe kadar lisansları halledeceğiz. Kendi imkanlarımız ile günü birlik Kırşehir’e giderek maçımızı oynayacağız ve döneceğiz. Eskişehir futbolunun imajı için biz bu savaşın ve mücadelenin içine girmişken, şehrin sessizliği bizi üzüyor. Bu kulüp kendi kaderine terk edilerek, yalnız bırakılmamalı. Onur mücadelemiz lig sonuna kadar devam edecek. Lig sonunda nerede oluruz bilmiyorum ama vicdanımız rahat olacak” dedi.

Spor Haberleri