ADD’den sandığa davet

ADD’den sandığa davet
Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar, “Tüm yurttaşları karanlığa karşı aydınlığa, gericiliğe karşı çağdaşlığa, kavgaya karşı barışa, hukuk devletinden, adil ekonomik paylaşımdan, liyakatten yana oy kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin her şeyi değiştirebileceğini belirten, Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar, tüm yurttaşları 28 Mayıs’ta liyakatten yana oy kullanmaya ve sadece oy kullanmakla kalmayıp, oylarına da sahip çıkmaya davet etti.

“Eğitimi gerileştiren, hukuku ortadan kaldıran, ekonomiyi berbat eden, halkı yoksullaştıran, doğayı ve çevreyi talan eden yurttaşları kutuplaştıran siyasal iktidar ülkemizin geleceğini tehlike altına sokmuştur. Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları mutsuz ve umutsuz duruma düşürülmüştür.” diyen Taşar sözlerine şöyle devam etti;

“Her şeye rağmen Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” dediği gibi bizler de umudumuzu yitirmiyoruz. Önümüzde 28 Mayıs Pazar günü bir seçim var. Bu seçim her şeyi değiştirebilir. Yeniden Atatürk Cumhuriyeti için bir adım atılmasını sağlayabilir.”

“OYUNUZA SAHİP ÇIKIN”

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi olarak başta gençler ve kadınlar olmak üzere tüm yurttaşları 28 Mayıs'ta sandığa gitmeye davet eden taşar, “Karanlığa karşı aydınlığa, gericiliğe karşı çağdaşlığa, kavgaya karşı barışa, hukuk devletinden, adil ekonomik paylaşımdan, liyakatten yana oy kullanmaya davet ediyoruz ve sadece oy kullanmakla kalmayıp, oyunumuza da sahip çıkmaya davet ediyoruz. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” ve olmaya da devam edecektir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.