AK Parti yerel seçim için düğmeye bastı

AK Parti yerel seçim için düğmeye bastı
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından zaman kaybetmeden yerel seçimlerin startını verdi.

Orhangazi Mahallesi'nde yapılan Danışma Toplantısı ile 2024 Yerel Seçimleri çalışmalarına başlandığını belirten İlçe Başkanı Ümit Sezer, programların hızla ilerleyeceğini kaydetti.

Başkan Sezer yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"3 Kasım 2002'den bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partimizin istikameti bellidir. Biten her seçimin ertesi günü yeni bir seçim için koşturmak gerekir. Nitekim Sayın Cumhurbaşkanımız da henüz daha balkon konuşması yapmadan önce Kısıklı'dan bizlere seslenmiş ve 2024 için çalışmalara başlamamız talimatını vermiştir. Çünkü ülkemiz ve milletimiz için hizmet adına kaybedilecek bir tek güne bile razı değiliz. 28 Mayıs'taki Büyük Türkiye Zaferimiz ardından derhal çalışmalara başlayarak planlarımızı yaptık. İlk durağımız ecdadımızın izlerinin taşındığı, ilk hutbenin okunduğu Orhangazi Mahallesi oldu. Biz de Bismillah dedik ve ilk adımımızı Orhangazi Mahallemizden attık. Sırasıyla merkezde 35 olmak üzere toplam 85 Mahallemizde de bu ziyaretlerimize hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Özellikle bu toplantılarda, kuruluştan bugüne dek görev almış tüm teşkilat mensuplarımızı da davet ederek hem şuan içinde bulunduğumuz süreçlerdeki çalışmalarımızı hem de gelecekte yapmayı hedeflediğimiz projelerimizi hep birlikte istişare ediyoruz. Uzun yıllardır partimize hizmet etmiş büyüklerimiz, kapı kapı gezerek davamızı savunan hanım kardeşlerimiz, pırıl pırıl fikirleri ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgileriyle bizlere enerji katan genç kardeşlerimizle birlikte Odunpazarı'mızı karış karış gezecek ve vatandaşlarımızın taleplerine kulak vereceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.