AK Parti’li Özcan helallik istedi

AK Parti’li Özcan helallik istedi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında dün hayatını kaybeden CHP EBB meclis üyesi Mustafa Önder için bir dakikalık saygı duruşunda duruldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı Başkan Vekili Hasan Ünal başkanlığında gerçekleşti.

Ünal, toplantıyı başlatmadan önce, “Mustafa Önder hayatını kaybetti. Allahtan rahmet ve sevdiklerine sabır diliyorum” dedi. Ardından CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye meclis üyesi Mustafa Önder adına bir dakikalık saygı duruşunda duruldu.

ÖZCAN: BUGÜN AYRI BİR ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

AK Parti Grubu adına taziyelerini ileten AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan, “Bugün ayrı bir üzüntü içindeyiz. Ticaret Odası Meclisinden itibaren birlikte olduğumuz Mustafa Önder’i kaybetmemizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. 2023-2024 yılı meclisinde 3 değerli dostumuzu kaybettik, unutulmayacak bir dönem oldu” diye konuştu.

Bir sonraki dönem meclis üyesi olmayacağını da dile getiren Özcan, helallik istedi. Özcan, “Önümüzdeki ay yapmam gereken konuşmayı yapmak isterim. Birçok dostumuzu erken kaybediyoruz, helalleşme fırsatımız kalmıyor. Ben 5 yıllık süre zarfında siyaseten birbirimize hatalarımız olmuştur ama önümüzdeki dönem olmayacağımız için bütün arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Bugün siyaset yapmak istemediğimizi de belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

KURT: ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

CHP Grubu adına taziyelerini ileten CHP Grup Başkan Vekili Kazım Kurt ise, “Mustafa Önder arkadaşımız ile 10 yıldır Büyükşehir meclisinde beraber çalıştık. Allah rahmet eylesin, üzgünüz Acıları anlatacak kelime bulmakta zorlanıyorum. Eşine, bütün yakınlarına ve meclisimize baş sağlığı diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın diyorum” dedi.

Her iki grup başkan vekilinin de önerisiyle gündem maddeleri komisyondan geldiği şekliyle onaylandı. Gündem dışı söz alınmayarak meclis oturumu kapatıldı.

Etiketler :