Başkan Hamamcı'dan İnönü'ye iki yeni proje!

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçenin öncelikli ihtiyaçlarını karşılamak ve projeleri hayata geçirmek amacıyla Ankara’da yaptığı görüşmeler sonuç verdi ve ilçeyle birlikte anılan manda yoğurdu ve kaymağının üretimini artırmak için geliştirilen Manda Çiftliği projesi ile Futbol Sahası ve Spor Kompleksi Projelerine onay çıkarıldı.
"İnönü’ye Manda Çiftliği Hayırlı Olsun"
İnönü İlçesinde üretimi çok eskilere dayanan manda sütünden elde edilen yoğurt ve kaymağın daha kaliteli ve sürdürülebilir hale gelmesi için geliştirilen Manda Çiftliği Projesi İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yaptığı görüşmeler sonrası en yakın zamanda tamamlanarak ilçe ekonomisine kazandırılacak.
"İnönü'ye Futbol Sahası Ve Kompleksi"
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın ilçe gençleri için geliştirdiği projeler arasında yer alan modern saha ve tesis sözü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Pak ile yaptığı görüşmeler sonrası hayata geçiyor. Başkan Hamamcı’nın Bakan Pak’a yaptığı ziyaret sonrası Futbol Sahası ve Spor Kompleksi Projesi onaylanarak bu yıl içinde tamamlanacağı belirtildi.
İnönü Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre son derece verimli geçen Ankara ziyaretleri sonrası İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Manda Çiftliği ve Futbol Sahası ve Spor Kompleksi Projelerimizin hayata geçirilmesi için verdikleri destekten dolayı öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a ve AK Parti İl Başkanı Sn. Gürhan Albayrak’a teşekkür ettiğini bildirerek İnönü’ye kazandırılacak olan Futbol Sahası ve Spor Kompleksinin ilçeye ve tüm İnönülülere hayırlı olması dileklerini iletti.
Kaynak: Haber Merkezi