“CHP ile Ataç arasında kopukluk yaşanıyor”

“CHP ile Ataç arasında kopukluk yaşanıyor”
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç arasında bir kopukluk yaşandığını ileri sürdü.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhuriyet Halk Partisi ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç arasında bir kopukluk yaşandığını dile getiren AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, Ataç’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nin etkinliklerine son dönemde katılmadığına dikkat çekti. Kaya, “Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediye Meclisi toplantılarına 2 kez üst üste katılmadı. Tabii geçen hafta Adıyaman’a depremzedelere ziyarete gittiğini duyuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin toplantılarına etkinliklerine katılmamasına karşın, açılışlara düğünlere katıldığını görüyoruz. Bir firmanın açılışına da katıldı. CHP ile arasında bir kopukluk olduğunu görüyoruz, bunu durumu vatandaş da görüyor. Ahmet Başkan büyük bir ihtimalle partiden etkinliklere katılım gösteren grupların dışında kaldı” diye konuştu.

“Şarhöyük’te ara sokaklarda asfaltlama yapılmıyor”

Tepebaşı bölgesindeki mahalleri gezdiklerini ifade eden Kaya, mahallerde vatandaşları dinledikleri sorunları yerinde gördüklerini kaydetti. Kaya, “En son Şarhöyük mahallesinde bir çalışma gerçekleştirdik. Şarhöyük mahallesinde en büyük sorunların başında yollarındaki sıkıntılar geliyor. Ara sokaklarda çok fazla çukur var ve asfaltlama çalışması yapılmıyor. Bazı mahallerde kaldırımlar genişletiliyor duba koyuluyor, bu mahallede vatandaşların araçlarını park edeceği yer yok. Su ile ilgili sorunlarla ilgili şikayetlerini vatandaşlar bize iletiyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaş kullanma suyunu yüklüyor. 2 dakika sonra bir yükleme daha yapıyor. Bir önceki yüklemesine göre zamlı yüklüyor. Aynı paraya yarım ton daha az su yüklemiş oluyor. Sumatikler ile ilgili böyle sorunlarını vatandaşlar dile getiriyor” şeklinde konuştu.