Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'e gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'e gelecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en kısa zamanda Eskişehir’e geleceğini söyledi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı yeni binasına taşındı. Yeni binanın açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri; Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

DÖNMEZ’DEN YEREL SEÇİM MESAJI

Açılışta konuşan Fatih Dönmez, yerel seçimlere vurgu yaparak, “Önümüzde bir seçim daha var. Ulusal ve milli kalkınmada hakikaten kimsenin hayal edemediği birçok projeyi bugün Türkiye’de Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hayata geçirdik. Eskişehir de bunlardan nasiplendi. Keşke dediğimiz bazı hizmet alanları da olmadı değil. Orada da yetki ve sorumluluk belediyelerde. Şimdi önümüzde bunu telafi etme, kayıp yılları geri kazanma imkânı var. Teşkilatımız gece gündüz çalışarak AK belediyeciliği Eskişehir’de de elde edemediğimiz yerlerde de gösterme imkanına kavuşacağız” açıklamasını yaptı.

“BU ŞEHİRDE AK PARTİ BAYRAĞI DALGALANSIN”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yaptığı konuşmada şöyle konuştu:

“İstiyoruz ki bu şehir çok daha güzellerini yaşasın. Kimseyi öteki kılmayan, öteye itmeyen herkese kucak açan bir siyasi hareket şu şehri abad etsin. Biz bu şehirde 31 Mart’ta inanıyoruz ki başta merkez ilçelerimiz olmak üzere Büyükşehir’imizde inşallah Cumhur İttifakı olarak bu hizmet hareketini yukarıları taşıyacağız. Daha iyisini hak eden bu şehirde AK Parti bayrağı dalgalansın.”

Eskişehir halkının daha iyilerini hak ettiğini söyleyen Kandemir, “Bu binaların içinde otursunlar siyaset yapsınlar diye değil, o binaların içinde konuşulan şeydir kıymetli olan. O konuşmalarda ‘acaba bu şehre daha iyi nasıl hizmet edebiliriz?’ bunun planını programını yapsınlar, gönüllere misafir olsunlar ve bu hizmet bayrağını yukarı taşısınlar istiyoruz. Eskişehir daha iyilerini hak ediyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en kısa zamanda Eskişehir’e geleceğini belirten Kandemir, “İnanıyorum ki kampanya başlamadan biz buraya gelmiş oluruz” diyerek Cumhurbaşkanı’nın selamlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.