Eskişehir AK Parti'de derin sessizlik!

Eskişehir AK Parti'de derin sessizlik!
AK Parti Eskişehir Belediye Başkan adayları yerel seçimlerde oy sayım sürecini parti il binasında takip etti. İl başkanından ve milletvekillerinden bir açıklama gelmezken gergin bekleyiş yerini mağlubiyeti erken kabullenmeye dönüştü.

AK Parti İl Başkanlığı’nda 31 Mart 2024 yerel seçimleri derin sessizlikle takip edildi. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın odasında belediye başkan adayları ve AK Parti Eskişehir Milletvekillerinin gergin bekleyişi kısa sürdü.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, sandıkların yüzde 50’si açıldıktan kısa bir süre sonra partiyi erken terk etti.

Saat 21.00 civarında seçim sonucu netleşmeye başlarken AK Parti Eskişehir’deki yenilgisini kabul etti. Kazandıkları takdirde kutlama ve açıklama yapmak için Yunus Emre Caddesi’ne kurulan sahne saat 20.30 civarında toplanmaya başladı.

Sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren il binasında süreci takip eden partili sayısı düşüktü. Saatler geçmeye başladıkça partililer gitmeye başlarken suratlar da bir hayli asıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum