Eskişehir milletvekilleri oylarını kullandılar

Eskişehir milletvekilleri oylarını kullandılar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir Milletvekilleri 31 Mart 2024 mahalli idari seçimlerde oylarını kullandı.

CHP Eskişehir Milletvekilleri; Utku Çakır Özer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oylarını kullanarak görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

MİLLETVEKİLLERİNDEN “ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN” MESAJI

Murat Atılgan Ortaokulu’nda oyunu kullanan Utku Çakırözer, “Oyumuzu kullandık. Eskişehir’imize, ülkemize hayırlı olsun. Demokrasi, hoşgörü, kardeşlik kazansın”

Mehmet Taşkın İlkokulu’nda oyunu kullanan İbrahim Arslan, “Mutlu, huzurlu yaşadığımız ve yaşamaktan gurur duyduğumuz güzel şehrimizin kazanımlarını korumak, geliştirerek geleceğe taşımak ve hep birlikte Eskişehir olmak için sevgili eşimle birlikte, Orhangazi Mahallesi Şehit Mehmet Taş İlköğretim Okulunda oyumuzu kullandık.”

Dumlupınar İlkokulu’nda oy kullanan Jale Nur Süllü, “Eskişehir'imizin şehir kimliğine ve geleceğine sahip çıkmak için oyumuzu kullandık. Oy kullandığımız okulda sandıkları gezdik. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun”

Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullanan Ayşen Gürcan, “Oyumuzu kullandık. İrademizi yansıtmak, şehirlerimizin geleceğine sahip çıkmak için sandığa gidelim, oylarımızı kullanalım. Yerel seçimlerin sonuçların ülkemiz, milletimiz ve Eskişehir’imiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Odunpazarı Atatürk Lisesi’nde oyunu kullanan Fatih Dönmez, “Bismillah diyerek oyumuzu kullandık. 31 Mart Yerel seçimler; Eskişehir’imize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.