Eskişehir'de CHP'nin 5 bin görevlisi sahada olacak

Eskişehir'de CHP'nin 5 bin görevlisi sahada olacak
CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı olarak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklarını tamamladıklarını ve seçim sürecinin güvenli ve adil bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını duyurdu

Yalaz, “Seçim sürecinin güvenli ve adil bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirleri aldık. Bu kapsamda, 150 avukatımız 5 bine yakın görevlimiz ile birlikte seçim sürecini yakından takip edecek ve hukuki süreçlerde gerekli adımları atacağız. Tüm sandıklarda görevli sandık görevlilerimizle birlikte, seçim günü herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırız. Sandıkların güvenliğini sağlamak ve her seçmenin oy kullanma hakkını rahatça kullanabilmesini temin etmek için gereken önlemleri aldık. Seçim günü sandık başında görev yapacak olan görevlilerimiz, titizlikle eğitimlerini tamamlamış ve seçim kurallarına tam olarak vakıf bir şekilde görevlerini yerine hazır bulunacaklardır” diye konuştu.

Yalaz, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, demokratik sürecin sağlıklı işlemesi ve seçim güvenliğinin sağlanması için her türlü çabayı göstereceğimizi ve halkın iradesine saygı duyacağımızı bir kez daha vurgulamak isteriz. Seçim sürecinde adil bir ortamın oluşturulması için çalışacağız” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.