Yılmaz Büyükerşen'den Nebi Hatipoğlu'na 'Dilber' çıkışı

Yılmaz Büyükerşen'den Nebi Hatipoğlu'na 'Dilber' çıkışı
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu'nun Diler şarkısıya dans etmesiyle ilgili konuştu.

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, İnci Taneleri dizisinde Dilber’in çok konuşulan “Gemileri yakarım” şarkısıyla oynamıştı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleştirilen mitingde Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

"ESKİŞEHİR’DE BELEDİYE BAŞKANI OLACAK KİŞİ DİLBERLE, ONA BENZER HAREKETLERLE ÇİFTETELLİ OYNAMAZ HERHALDE"

Büyükerşen, “Arkadaş lansmanında çiftetelli oynuyor ve Eskişehir’e çiftetelli oynayacak bir belediye başkanının aday gösterilmesi, hele dilberle tabir edilecek olması, ayrıca benim için üzüntü veren bir durum. Eskişehir’de belediye başkanı olacak kişi dilberle, ona benzer hareketlerle çiftetelli oynamaz herhalde. Eğer çiftetelli oynayacak bir belediye başkanı seçerseniz vay o şehrin haline. Bizim Eskişehir’den böyle siyasetçiler çıkmamalıydı. Aday olmadan önce bu arkadaşımıza soruluyor ‘İYİ Parti’den AK Parti’ye transfer edileceğiniz konuşuluyor’ diye. O da diyor ki; ‘Asla. Ben milli marştan inmem’ diyor. Bu röportajından sonra AK Parti’ye iltica oluyor ve İYİ Parti’den aldıkları oyun borcunu dahi düşünmüyor. Sevgili Eskişehirliler, siz kime oy vereceğinizi biliyorsunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum