Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Eskişehir'de

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Eskişehir'de
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen “Büyük Zafer Mitingi” için Eskişehir’e geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 28 gün kala Eskişehir’e “Büyük Zafer Mitingi” için geldi. Özdağ’ın katılımıyla gerçekleşen mitinge katılım yoğundu.

Mitinge; Zafer Partisi Eskişehir Belediye Başkan adayları, Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Bartu Soral, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Azmi Karamahmutoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Naşit Birgüvi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, Çanakkale Merkez Belediye Başkan Adayı Bilge Gündüz, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayhan Milci, Kayseri Belediye Başkan Adayı İsmail Tanrıöven katılım sağladı.

Belediye başkan adayları, il başkanı ve Ümit Özdağ’ın konuşmalarından önce Eskişehir Anadolu Bacıları ekibi tarafından hazırlanan gösteri sahnelendi.

“SUDAN SEBEPLERLE SEÇİM KAZANILMAYA ÇALIŞILIYOR”

Konuşmalarını gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Oğuz Beki, “Sokaklarımız adım adım bir savaş mağduru edebiyatıyla ülkesinden kaçan Suriyeli Afganların istilasında ve biz zafer partisi olarak sizlerle birlikte buna dur demeye geldik. Görüyorsunuz şehrimiz uğradığı bu istila varken bizleri çeşmeden su içireceğiz sizlere diye verilen vaatlerle oyalayan bir İktidar ve onun yancısı bir muhalefet ile gündem suni bir şekilde oyalanıyor. Sudan sebeplerle seçim kazanılmaya çalışılıyor” diye konuştu.

BEKİ’DEN ÜNLÜCE’YE ÇAĞRI

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye de seslenen Beki, “Ayşe hanım hadi diyelim Nebi bey size tutum bakımından saygısızlık yaptı bu üslupla karşı karşıya gelmeyi. Doğru bulmadınız? Bizimle neden TV’ye çıkıp projelerimizi tartışmıyoruz? Geçen 25 seneyi cesaretiniz varsa gelin bizimle konuşun?” sorusunu yöneltti.

“AKP ve CHP’li adaylara bir kez daha hatırlatmak istiyorum” diyen Beki, “Sakın karşımıza her şeyi sadece ben biliyorum, en iyi biz biliyoruz edasıyla çıkmayın. Biz sıkıldık, Eskişehir olarak bu her şeyi siz biliyor mussınuz duruşundan! Zor bir seçime giriyoruz. Yolumuz uzun. Bugün burada bu heyecanlı ve güçlü Türk çocuklarına karşı konuşmak gerçekten büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Bilin ki tüm kadromuzla bu sorumluluğun sonuna kadar bilincindeyiz. Bu seçim kendi kaderimizi tayin edeceğim seçim. Hadi şimdi kalan 28 günde onlara Eskişehir’de yanan zafer meşalesinin gücünü gösterelim. Meşalemizin yaydığı Sıcaklığın dosta huzur düşmana korku verdiğini gösterelim” sözlerine yer verdi.

“ÜLKEMİZ SESSİZ İŞGAL ALTINDA”

Ülkedeki yoksulluk ve ekonomik sıkıntılarından söz eden Ümit Özdağ, “Ülkemizdeki sessiz işgale karşı, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın istilasına karşı, bu istilayı mümkün kılan AKP politikalarına karşı direnen tek parti olan Zafer Partisi adına sizleri selamlıyorum. Seçimden tasarruf olmaz diyerek Erdoğan saraylar yaptırmaya, milyonlar harcamaya devam ederken Türk halkı açlıkla boğuşuyor. Türk halkının açlıkla mücadele ettiğinin en büyük kanıtı 2022 yılı sonu ile 30 buçuk milyon insanın sosyal yardım almak zorunda kalmasıyla ispatlanıyor. Dar gelirliler, emekliler açlıkla boğuşurken sarayda ejder meyveleri yenmeye devam ediyor ve aylarca et yiyemeyen insanlarımız var” diye konuştu.

“TÜRK HALKI SOYGUNA DUR DİYOR”

Emekli, dul ve yetimlerin bulunduğu durumundan göçmenlere harcanan paralara vurgu yapan Özdağ, “13 milyon sığınmacı geldi kiralar fırladı. Yabancılara ev satmaya başladılar, fiyatlar kontrolden çıktı. Eskiden insanlar ev almak için para biriktirirlerdi, artık bu hayal olurdu. 16 milyondan fazla dul ve yetim var. Emeklilere ikramiye veriyorlar. Bu insanlar harçlık istemiyorlar, bu insanlar haklarını istiyor. Her suriyeli için minimum ayda 300 dolar harcanıyor. Bunların yıllık tutarı 11 milyar dolar. 2011’den beri harcanan para 164 milyar, her birinizin cebinden çıkan para 2 bin dolar. Emekliye, öğrenciye para yok, esnafa kredi yok ama sıra Suriyelilere gelince yılda 11 milyar dolar para alır. Yandaşlara, beşli çetelere para var, vergi afları var. Türk halkına gelince para bitiyor. Buna biz yeter diyoruz. Türk halkı mağdurdur, Türk halkı artık soyguna dur diyor” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’Yİ GÖÇMENİSTAN YAPMAYA KARAR VERMİŞLER”

Özdağ, “13 milyon suriyeli ve bugünki doğum hızıyla artarsa 2040 yılında 21 milyon Suriyeli olacak burada. Arkadaşlar ülkemiz, tüfeksiz, tanksız işgal ediliyor. Şimdi Afganlara da geçici sığınmacı hakkı vermek için İç İşleri Bakanlığında çalışma başlatmışlar. Evet yuh, yeter. Yıllardır suriyeliler için ödüyoruz. Şimdi bir de başımıza afganları çıkarıyorsunuz. Bunlar Türkiye’yi göçmenistan yapmaya karar vermişler. Ülkemizi işgal altına aldırtıyor bunlar. O yüzden çok geç olmadan ülkemizi geri alalım. Bu seçimlerde Zafer Partisi’ne verilmiş her oy, Türkiye’yi işgalden kurtarmaya verilmiş oydur” dedi.

ÖZDAĞ MUHALEFETE YÜKLENDİ

Muhalefet partisi CHP’ye de ‘sarı muhalefet’ diyerek yüklenen Özdağ, “31 Mart’ta oylarınızı 22 yıldır AKP’yi iktidarda tutmaktan başka bir işe yaramayan sarı muhalefete vererek heba etmeyin, boşa harcamayın. Şeyh Sait’e vatan haini diyemeyenden, Tunceli’ye gidip Dersimliler diyenden Atatürkçü olmaz. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğine sırt çevirip bölücülerle demlenenlerden, 22 yıldır yenilmeyenlerden Atatürkçü olmaz. Şimdi zaman göçmenleri ülkelerine gönderme, ülkemizi soyan, zehirleyen, kirleten, tarım arazilerimizi zehirleyen emperyalist maden firmalarının ruhsatlarını iptal edip onları da yollama zamanı. 31 Mart seçimlerinden sonra 2028’e kadar seçim yok. Bu süreç icranın, islafın, Türksüzleştirmenin yılları olacak. Bunu engellemek için erken genel seçime ihtiyaç var. Bunun için 31 Mart yerel seçimlerinden zaferin büyük zaferiyle olur ancak. Saray iktidarının da sarı muhalefetin de dengelerini bozacak ve yeniden bir seçim sürecinin önünü açacaktır. Hepinizi saray rejimine son vermek, hukuk devletini yeniden kurmak için Zafer Partisi’ne oy vermeye devam ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.